Påmeldingsrekord!

06.09.2016 08:26

Hittil har hele 157 lag meldt seg på årets Orkdal Sparebank Cup. Det er allerede flere enn tidligere års rekorder på 150 lag.

Neste helg braker det løs med høstens vakreste eventyr. I skrivende stund har vi altså passert tidligere påmeldingsrekorder, og erfaringsmessig kommer det til enda flere lag til i løpet av de siste par ukene. Vi har en smertegrense på 200 lag, så om du ønsker å delta på årets Orkdal Sparebank Cup kan det være lurt å melde seg på med en gang.

Vi ønsker gjerne flere lag i de yngste klassene, spesielt 6-8 år.

Turneringen i Idrettsparken er nok en av de mest kompakte fotballcupene man kan delta på. Innenfor en område på omtrent 50 mål befinner det seg altså 2 store gressbaner, 2 store kunstgressbaner, samt en 7'er kunstgressbane.

Resultatene etter en spørreundersøkelse vi sender ut til besøkende lag etter hvert år viser at for 92% av de deltakende lagene frister det å komme tilbake. Hele 97% sier at helhetsinntrykket er enten godt eller svært godt.

PL8A1938

Idrettsparken blir nok fylt til randen neste helg.

IMG 4649

Feiring av scoring, eller kameratslossing i pausen..? :)


Samarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart COOP NORDVEST JPG format 002 orkland energi logo CMYK aktivboks logo CMYK Logo heimdal sag.no6 Nike Swoosh Logo Black original 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent 400x200 web ann Orka cup