Velkommen til cupfest søndag!

06.05.2017 12:33

I morgen søndag kl. 19:00 er det klart for cupfest i Idrettsparken når vi tar imot nabo og erkerival Orkla til 1. rundekamp i junior-NM!

Dette er to lag som kjenner hverandre veldig godt, flere av Orklaspillerne har tidligere ikledd seg våre gule og blå farger, og begge laga trener i Idrettsparken. De slo oss i kvaliken til årets 0. divisjon, høyeste nivå for seriespill i juniorklassen her i Trøndelag. På sine fem kamper der har Orkla tatt 6 poeng og ligger på 8. plass av 12 lag. Sist kamp slo de Tillerbyen 2-1. Våre gutter har også 6 poeng i sin avdeling i 1. divisjon, men på tre kamper og er på 5. plass av 10 lag. I siste seriekamp 26. april ble det 2-0 borte mot KIL/Hemne etter skåringer av Rune Asphaug og Samad Jamder.

Flere på vårt lag bidro sterkt til at A-laget tok sin første 3-poenger med 2-1 over Rindal i går, Rune Asphaug med skåring og Hassan Ali med en målgivende. Men vi håper og tror at kreftene er der til å gi Orkla skikkelig kamp om avansementet til 2. runde.

Derfor er det uhyre viktig at så mange som mulig møter opp i Idrettsparken i morgen søndag kl. 19:00 for å heie på våre gutter! Dette er en kamp du bare ikke kan gå glipp av!

 


Samarbeidspartnere

UMBRO logo5 OrklaSparebank RGB liggende Svart COOP NORDVEST JPG format 002 aktivboks logo CMYK orkland energi logo CMYK SR 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent Sport 1 ektesport original liten