Spennede helg for våre A-lag!

27.04.2018 21:18

Etter å ha gått på 4-målstap i sist helgs serieåpning skal våre A-lag ut i nye dueller denne helga. Damene åpna sterkt mot en av seriefavorittene Molde, men det holdt bare i én omgang. I morgen blir det lokaloppgjør mot en annen favoritt til avdelingsseieren, KIL/Hemne. Morgendagens verter måtte ned på meget kontroversielt vis etter bare én sesong i toppfotballen og er sjølsagt sugne på en kjapp retur. De fikk hard kamp mot nyopprykka Surnadal/Søya/Todalen i seriestarten, men vant til slutt 2-1. 

Lagene skal bli godt kjente med hverandre for f.k. onsdag kommer KIL/Hemne på besøk til oss for 1. rundekamp i NM. Men i morgen er det altså serien det dreier seg om. Avspark på Hemne Sparebank Arena er kl. 14:00, og det hadde vært kjekt om noen fans tok turen for å støtte damene våre. Vi skal ihvertfall være tilstede og bringe dere referat og bilder.

Søndag kl. 16:00 er det så herrenes tur når Frøya er gjester på OMA. Frøyværingene starta sesongen med 3-2 seier over KIL/Hemne 2, mens vi altså røk 3-7 mot Trond. Thomas Hansen skåra hattrick for oss der, og er nok interessert i å putte mer på søndag. 


Samarbeidspartnere

UMBRO logo5 OrklaSparebank RGB liggende Svart COOP NORDVEST JPG format 002 aktivboks logo CMYK orkland energi logo CMYK SR 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent Sport 1 ektesport original liten