Seriestart!

19.04.2018 16:17

2. lag damer er allerede godt i gang med sin sesong i 4. divisjon og spiller i kveld sin 3. kamp hjemme mot Hitra kl. 20:00. Men nå er det endelig også klart for seriestart for våre to A-lag. Herrene åpner mot Trond på Rosenborgbanen i Trondheim i morgen kveld kl. 20:00, mens damene tar imot Molde på OMA lørdag kl. 14:00.

Herrene har mista hele sentrallinja fra ifjor, stabile spillere som Anders Vuttudal, Odd Even Ross, Per Olav Jensen og Hassan Ali fortsetter karrieren i andre klubber, noen av de blir motspillere i år. Det betyr større ansvar på de som er igjen, mange av de unge, men vi har fått noen ringrever som vet hva som skal til for å hevde seg i 5. divisjon. Ambisjoner om opprykk er det ikke, men håpet og trua er sterk i forhold til å styre unna neglebiting i andre enden av tabellen. Det knepne 2-3 tapet mot et KIL/Hemne som mangla bare et par faste A-lagsfolk for snaue to uker siden ga tro og sjøltillit inn mot seriestart. Første hjemmekamp blir neste søndag 29. april kl. 16:00 mot Frøya.

Det må også nevnes at det blir noen tøffe lokaloppgjør mot Svorkmo og Buvik, så det er mye å se fram til!

Damene kom greit fra debutsesongen i 2. divisjon ifjor med 7. plass. I år er målet å ta steg på tabellen, men det er nok en litt tøffere serie enn ifjor, så det viktigste er å stå i divisjonen for derigjennom å utvikle oss videre til neste år. KIL/Hemne, Fortuna, Molde og muligens Herd er alle sterke lag som vil gjøre opp om avdelingsseieren, samt at vi sjølsagt ikke vet hva 2. lagene til Trondheims-Ørn og Byåsen stiller med fra kamp til kamp.

Det blir en heftig start på sesongen med de to av forhåndsfavorittene, Molde og KIL/Hemne som motstandere i de to første kampene, og i tillegg blir det nytt møte med sistnevnte i 1. runde i NM som vi for første gang er kvalifisert til. Den kampen går tirsdag 2. mai kl. 19:30 og folk bør kjenne sin besøkelsestid da!

Da gjenstår bare å ønske våre lag og støtteapparat LYKKE TIL med sesongen og vi oppfordrer folk til å møte opp på kamp for å støtte lagene våre!

HEIA ORKANGER!!!!!


Samarbeidspartnere

UMBRO logo5 OrklaSparebank RGB liggende Svart COOP NORDVEST JPG format 002 aktivboks logo CMYK orkland energi logo CMYK SR 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent Sport 1 ektesport original liten