OIF inngår samarbeidsavtale med Get

02.09.2016 13:01

OIF har inngått en samarbeidsavtale med Get og får nå levert internett og TV via fiber inn til Idrettsparken.

I disse dager jobbes det med å legge opp fiberkabel inn til Idrettsparken for å internett og TV-signal som en erstatning for dagens løsning med TV-antenner og mobilt bredbånd. Dette skjer etter at Orkanger IF og Get har inngått en 5-årsavtale som gir OIF fordelaktige priser på Get sine produkter.

Pr i dag er 500.000 hjem og bedrifter tilkoblet Gets fiberbaserte nett, og over 1 million privat- og bedriftskunder bruker Gets tjenester hver dag. Get har i de siste årene kommet mer og mer inn på markedet her i kommunen, spesielt etter oppkjøpet av Loqal.

Det er Øyvind Bakken som har forhandlet avtalen med Get, og han sier seg svært godt fornøyd. Bakken jobber som IT-tekniker og mener Get er den beste TV- og bredbåndsleverandøren i Orkdal. - Jeg tok selv kontakt med Get, og var innstilt på at vi skulle ha de til å levere TV og internett til Idrettsparken. Det skyldes i hovedsak at jeg har hatt Get gjennom fiber i huset de siste 5 årene, og jeg har aldri vært såpass fornøyd med en internettleverandør som Get tidligere. Jeg kan knapt huske at jeg har hatt behov for å kontakte kundeservice, og det tyder på at de leverer stabilt. Når folk har spurt meg hvilken leverandør man skal velge nå som det bygges ut fiber flere steder i Orkdal så har jeg alltid sagt Get, selv før vi inngikk denne avtalen, sier Bakken.

Det jobbes for tiden med å få på plass tjenestene i garasjebyggene og klubbhuset i Idrettsparken. Det legges også tilrette for TV og internett i det nye flerbrukshuset.

OIF retter også en stor takk til Mardahl Maskin som sørget for kostnadsfri graving av trekkrør til fiberkabelen.

2016 08 16 07.29.11


Samarbeidspartnere

UMBRO logo5 OrklaSparebank RGB liggende Svart COOP NORDVEST JPG format 002 aktivboks logo CMYK orkland energi logo CMYK SR 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent Sport 1 ektesport original liten