Nå spøker det!

22.09.2017 22:44

HOMMELVIK - ORKANGER 5-2 (5-1)

5. divisjon avd. 2, 16. runde

Øya Mersalg Arena kunstgress

Mål:

1-0 (3)

1-1 (7): Erik Selven, ass: Azamat Zabijev

2-1 (19)

3-1 (24)

4-1 (34)

5-1 (36)

5-2 (87): Mats Berg Pedersen, ass: Per Olav Jensen

Dommer: Hussain Ali Sharif, Tiller IL

Orkanger: Imran Basit - Martin Lund, Åge Andersen, Lars Ebbesen (Marvin Aunan 54), Benjamin Gjengstø (Abdisalam Ali 68) - Nils-Helge Garli Hegvik, Mats Berg Pedersen, Per Olav Jensen - Rune Asphaug, Erik Selven, Azamat Zabijev.

Dette var kampen der vi skulle ta et langt steg mot ny kontrakt, istedet havna vi djupere i gjørma og inviterte jumbo Hommelvik inn i kampen om å redde plassen. Med seier i hengekampen mot lokalrival Malvik på mandag er de bare tre poeng bak. Får KIL/Hemne 2 - Tempo en vinner på søndag er vi på siste sikre plass før skjebnekampen mot KIL/Hemne 2 på OMA neste lørdag.

I kveldens kamp gikk hjemmelaget opp i ledelsen etter bare tre min. Erik Selven utligna etter sju da han dro av keeper før han satte ballen i mål etter flott framspill av Azamat. Men resten av 1. omgang er bare å glemme. 2-1 kom etter rot i egen 16, 3-1 som resultat av effektivt angrepsspill, på 4-1 trodde alle at det var offside, og 5-1 kom etter mer rot i forsvaret. Vi vant 2. omgang 1-0 etter skåring av Mats som ble spilt fri av Perry.

Nå er det to kamper igjen til å berge plassen og berge sesongen. Trener Ketil Stellander sa for noen uker siden i Søra at vi er for gode til å rykke ned, men undertegnede har opplevd at trenere og spillere som har sagt det før om eget lag har måttet spise i seg ordene når sesongen ble ferdigspilt og fasiten har vist nedrykk. Når alt kommer til alt så lyger en sluttabell aldri. Derfor er det bare å brette opp ermene og vise at vi er gode nok til å spille 5. divisjon også neste år!


Samarbeidspartnere

UMBRO logo5 OrklaSparebank RGB liggende Svart COOP NORDVEST JPG format 002 aktivboks logo CMYK orkland energi logo CMYK SR 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent Sport 1 ektesport original liten