Klare for junior-NM!

21.03.2017 22:17

ORKANGER - HEIMDAL 5-2 (1-2)

Kvalifisering til G19-NM

Orkdal Maskin Arena

Mål:

0-1 (6)

0-2 (14)

1-2 (26): Azamat Zabijev

2-2 (64): Emmanuel M. Bucumi

3-2 (84): sjølmål

4-2 (90): Rune Asphaug

5-2 (90): Rune Asphaug

Dommer: Kjell Arne Bolkan, Namsos

Gult kort: Hassan Ali, Orkanger

Orkanger: Petter Wåtland; Markus Svinsås Buan, Odd Even Rindalsholt Ross, Egil Sletvold-Aune, Benjamin Gjengstø, Mats Berg Pedersen, Lars Ebbesen, Samad Abdul Jamder, Rune Asphaug, Hassan Ali, Azamat Zabijev. Innbyttere (alle spilte): Emmanuel Médard Bucumi, William Knutsen, Jens Viken Lium.

At Heimdal ledet 2-1 til pause var svært flatterende for gjestene. De hadde tre sjanser i 1. omgang og scoret på to av de, begge på kontringer. Vi brente den ene sjansen større enn den andre, og frustrasjonen begynte å bre seg da Azamat kom inn på høyresida av 16 og satte ballen i motsatt kryss etter 26 minutter. De grønnkledde holdt stand og var spillemessig ørlite bedre med fra start i 2. omgang. Men vi fikk etterhvert overtaket og utligninga kom etter 64 min., innbytter Emmanuel netta etter innlegg fra Egil.

En begynte vel så smått å forberede seg på ekstraomganger, men seks min. før ordinær tids slutt slo Samad et hjørnespark som en Heimdalgutt var uheldig og sette i eget mål. Bildet viser denne scoringen. Heimdal kjørte alt fram for utligning, og det ga våre gutter store rom å kontre i. På overtid spilte Samad Rune igjennom og han løfta ballen over keeper og i nettet. Da vi egentlig ønska at dommer skulle blåse av kom vi på en ny overgang, et framspill nådde Rune som runda keeper og satte ballen i tomt bur.

Trener Ketil Stellander var fornøyd med at laget klarte å snu kampen, men var ikke fornøyd med effektiviteten i 1. omgang og med forsvarsspillet som førte til de to tidlige baklengsmålene. Men når alt kommer til alt så var det viktigst å vinne og vi er nå klare for junior-NM. Så da er det bare å vente i spenning på 1. rundeoppsettet!


Samarbeidspartnere

UMBRO logo5 OrklaSparebank RGB liggende Svart COOP NORDVEST JPG format 002 aktivboks logo CMYK orkland energi logo CMYK SR 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent Sport 1 ektesport original liten