Gutta er i gang!

03.01.2018 20:44

Herrelaget starta for alvor forberedelsene til årets sesong med spillermøte og deretter årets første trening i går. Framover vil det bli treninger tirsdager og torsdager i Idrettsparken og søndager i hallen på Storås.

Trener Ketil Stellander mener at vi har havna i ei avdeling det er fullt mulig å hevde oss i. Han peker på lokalrival Svorkmo som et farlig lag avhengig av hvilket mannskap de klarer å stille fra kamp til kamp. Sjøl om vi havna midt på tabellen ifjor så slapp vi inn mest mål i avdelinga, og fokus blir derfor å stramme inn bakover. Gjenvinning og å vende spillet vil det bli trent en del på, og alle ble oppfordra om å være tilstede på treninga også i hodet, Og at de beste må vise seg fram både i trening og på kamp.

Første treningskampmotstander er allerede klar. KIL/Hemnes 4. divisjonslag, som ble snytt på målstreken for opprykket av Roar Strand og Melhus ifjor kommer på besøk til Idrettsparken torsdag 1. februar.

Damene er også i gang og vi kommer snart med en situasjonsrapport derfra.


Samarbeidspartnere

UMBRO logo5 OrklaSparebank RGB liggende Svart COOP NORDVEST JPG format 002 aktivboks logo CMYK orkland energi logo CMYK SR 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent Sport 1 ektesport original liten