Fikk ikke bruke herrebenken - TV2 tok saken!

21.08.2017 18:18

Da vi ankom Aker stadion for seriekampen mot Molde på lørdag var vi flere som reagerte på at vi ikke fikk benytte benkfasilitetene til herrelaget. Dette tok vi bilder av og de var med på albumet fra kampen som vi la ut på vår Facebookside.

TV2 har fått tips om dette og det er nå hovedsaken på tv2sporten no.

– Det har alltid vært slik. Vi leier stadion som breddeavdeling, og da har vi egne breddegarderober og disse benkene tilgjengelig. De andre er sperret av til trening og kamper, sier styreleder i Molde FKs breddeavdeling, Øyvind Ohr til TV 2.

– Det er sikkert mulig å reagere, men vi som breddeavdeling har ikke bedt om noe mer. Det er det vi har leid. Våre lag har den innbytterbenken som ble brukt i Champions League i 1999, og vi er kjempefornøyde med at vi får leie stadion, sier Øyvind Ohr.

Det har uansett vakt reaksjoner på sosiale medier i dag på at damelagene må bruke trebenker mens Moldes A-lag og 2. lag herrer i 3. divisjon og deres motstandere får bruke de fineste setene fordi de tilhører toppfotballsastinga. Rykker Molde opp blir de tilhørende toppfotballen også på kvinnesida og senest da må nok Moldeledelsen la damene bruke samme benkfasiliteter som Solskjær og Sigurdarson & co.


Samarbeidspartnere

UMBRO logo5 OrklaSparebank RGB liggende Svart COOP NORDVEST JPG format 002 aktivboks logo CMYK orkland energi logo CMYK SR 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent Sport 1 ektesport original liten