Gutta er i gang!

03.01.2018 20:44

Herrelaget starta for alvor forberedelsene til årets sesong med spillermøte og deretter årets første trening i går. Framover vil det bli treninger tirsdager og torsdager i Idrettsparken og søndager i hallen på Storås.

Trener Ketil Stellander mener at vi har havna i ei avdeling det er fullt mulig å hevde oss i. Han peker på lokalrival Svorkmo som et farlig lag avhengig av hvilket mannskap de klarer å stille fra kamp til kamp. Sjøl om vi havna midt på tabellen ifjor så slapp vi inn mest mål i avdelinga, og fokus blir derfor å stramme inn bakover. Gjenvinning og å vende spillet vil det bli trent en del på, og alle ble oppfordra om å være tilstede på treninga også i hodet, Og at de beste må vise seg fram både i trening og på kamp.

Første treningskampmotstander er allerede klar. KIL/Hemnes 4. divisjonslag, som ble snytt på målstreken for opprykket av Roar Strand og Melhus ifjor kommer på besøk til Idrettsparken torsdag 1. februar.

Damene er også i gang og vi kommer snart med en situasjonsrapport derfra.


Samarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart Coop-Orkla-More-litt-ditt1.jpg orkland energi logo CMYK aktivboks logo CMYK Logo heimdal sag.no6 Sport 1 ektesport original liten Nike Swoosh Logo Black original 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent