Fornyet avtale med Heimdal Eiendomsmegling

10.11.2016 08:30

OIF Fotball og Heimdal Eiendomsmegling har fornyet samarbeidsavtalen, en avtale som gir både klubben og deg gode betingelser.

Vi har siden 2010 hatt en god tradisjon med å ha eiendomsmeglere som samarbeidspartnere takket være Thor Zevgren sitt ønske om å bidra tilbake til lokalsamfunnet. Først gjennom kontoret til Aktiv, deretter Proa og nå som sjef for Orkdalskontoret til Heimdal Eiendomsmegling. Zevgren er den eiendomsmegleren med lengst erfaring i bransjen her i Orkdal og sammen med HEM som et av de ledende eiendomsmeglerforetakene i landet utgjør de en solid aktør i lokalsamfunnet vårt.

Den nye avtalen gir gode penger i klubbkassa, men dette er også en veldig god avtale for alle OIF-medlemmer. Hvis du skal selge din bolig vil du kunne benytte deg av det beste tilbudet på meglertjenester i Orkdal fra Heimdal Eiendomsmegling. Se tilbudet under.

HEM tilbud


Samarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart Coop-Orkla-More-litt-ditt1.jpg OE staaende logo RGB Heimdal Eiendom Logo mskr Logo heimdal sag.no6 Sport 1 ektesport original liten Nike Swoosh Logo Black original 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent